top of page

Te invitam sa regasesti mai jos politicile aplicate website-ului nostru fmworldcosmetics.com. Acestea sunt in conformitate cu legislatia in vigoare la momentul actual. Pentru oferirea de informatii suplimentare sau clarificarea neclaritatilor, te rugam sa ne transmiti un email la contact@parfumfmromania.com.

De asemenea, orice membru ce se inregistreaza pe website-ul nostru intra sub incidenta codului de conduita si a reglementarilor impuse de partenerul ce oferta produsele si serviciile afisate pe website-ul nostru, FM WORLD Distribution:

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de utilizarea website-ului si prelucrare a datelor cu caracter personal nu puteti plasa comenzi. De asemenea, daca nu sunteti de acord cu "Politica cookies"  va rugam sa parasiti website-ul nostru.

In cazul in care aveti intrebari referitoare la prelucrarea datelor dvs. personale in cadrul website-ului nostru, ne puteti transmite un email la contact@parfumfmromania.com.

PRELUCARE COMENZI - SUMAR EXPLICATIV:

- comenzile plasate pe website-ul nostru sunt redirectionate catre FM WORLD DISTRIBUTION pentru prelucrare in maxim 48h de la receptionarea lor. In cazul in care preturile oferite de FM WORLD DISTRIBUTION, la momentul transferului, sunt mai mari decat cele afisate pe www.fmworldcosmetics.com, clientul direct/distribuitorul este informat pentru a reconfirma comanda.

- FM WORLD DISTRIBUTION prelucreaza comanda si o expediaza catre clientul direct/distribuitor cu plata comenzii in sistem ramburs. Livrarea comenzii are loc prin Fan Courier in termen de 4-11 zile lucratoare de la momentul plasarii pe website-ul nostru.

- costul livrarii este de 6.5 EURO pentru comenzi cu o greutate de pana in 5 kg si cu o valoare de sub 65 euro, echivalent in lei; costul livrarii este 7 lei pentru comenzi cu o greutate de pana in 10 kg si cu o valoare de peste 65 euro, echivalent in lei.

- lipsa produselor in colet  si achitate la curier necesita a fi anuntata in maximum 48h de la primirea coletului. Clientul direct/distribuitorul va fotografia factura primita, chitanta de la curier, coletul cu produse si va trimite un email la contact@parfumfmromania.com sesizand lipsa. Produsul lipsa va fi adaugat si livrat gratuit catre client  la urmatoarea comanda plasata.

bottom of page