top of page

OPORTUNITATEA DE AFACERE FM WORLD

3 modalități de câștig

Nu conteaza care este motivul pentru care te alaturi FM WORLD (client direct/distribuitor/lider vanzari), noi iti oferim produse de calitate, oferte speciale si discounturi la fiecare comanda.

Doresti sa dezvolti un business alaturi de noi? Noi iti oferim produsele, planul de marketing si suportul necesar iar tu iti dezvolti business-ul dupa propriile tale reguli.

Business Opportunity: Services

Client Direct

Economisiti pana la 30% din pretul fiecarui produs comandat de pe site si beneficiati de oferte speciale.

Paying with a Phone

Distribuitor

Castigati 43% adaos comercial din revanzarea produselor catre clientii dvs. si aveti acces la programe motivationale.

Online Shopping

Lider vanzari

Castigati pana la 37% din volumul total de vanzari generat de clienti si distribuitori, aveti acces la programe si suport permanent.

Team Meeting

Probabil suntem prima companie din industrie ce detine 3 Planuri de Marketing dezvoltate pentru succesul dvs.

3 PLANURI DE MARKETING PENTRU PARTENERII DE AFACERI

MLM (marketing pe mai multe niveluri) este o formă de vânzare directă, care ocolește rețeaua tradițională de magazine. Vânzările în MLM se bazează pe contactul direct cu un clientul, ceea ce reduce la minimum ruta produsului către cumpărător. Partenerii de afaceri pot oferi clienților produse atractive și unice, care nu sunt disponibile în magazinele tradiționale. Vânzarea directă, care face parte din sistemul MLM, este un mod bine stabilit de vânzare în lume, normat de mai multe reglementări.

FM WORLD detine 3 planuri de marketing: Clubul Magnoliilor destinat celor ce dezvolta propria echipa de distribuitori si clienti directi; Clubul Orhideelor destinat celor ce dezvolta lideri de vanzari; Clubul Stelelor destinat celor ce dezvolta o afacere globala.

Business Opportunity: Text

Portofoliul produselor FM WORLD

Portofoliul FM WORLD cuprinde peste 2000 produse necesare familei dvs. dar si celor apropiati. Portofoliul FM WORLD cuprinde peste 200 arome de parfum, produse cosmetice, produse pentru ingrijire zilnica, dermatocosmetice, produse de lux pentru ingrijire, machiaj, suplimente alimentare, cafea si produse pentru ingrijirea casei

Business Opportunity: Video

Planul de marketing FM WORLD

Fiecare produs cumparat de dvs. si membrii echipei dvs. genereaza un numar de puncte, in functie de pretul net al produsului comandat. La finalul lunii calendaristice punctele acumulate sunt totalizate si va ofera 3%-21% comision din volumul de vanzari generat de echipa dvs., acces la programele motivationale si o remuneratie suplimentara calculata din rulajul global al FM WORLD.

Business Opportunity: Video

Programele motivationale FM WORLD

FM WORLD ofera 10 programe motivationale, aditionale Planului de marketing, menite sa stimuleze si sa sustina cresterea Partenerilor de afaceri incepand cu cel mai mic nivel pana la nivele inalte de succes.

Business Opportunity: Video

Incepe calatoria cu FM WORLD chiar astazi!

DE CE SA TE ALATURI FM WORLD IN CALITATE DE PARTENER?

 • inregistrare GRATUITA

 • fara limita de comanda lunara

 • fara comenzi auto-ship

 • portofoliu vast de produse & preturi imbatabile

 • discount de 30% la comenzi

 • magazin online si back-office gratuit

 • acces la materiale si prezentari

 • comision de volum de 3%-21%

 • comision de leadership de pana la 8.5%

 • bonus din profitul global FM WORLD de 3.5%

 • acces la programe motivationale

Business Opportunity: Text

PROGRAME MOTIVARE 2022

Start facil.PNG

Start facil

Alatura-te FM WORLD si in primele 10 zile beneficiezi de discount aditional de 20%-10% la comanda ta. Discountul se aplica aditional discountului de 30% de Partener. Daca plasezi comanda in prima zi de la inscriere, beneficiezi de 20% discount aditional, daca plasezi comanda comanda in a 10-a zi de la inscriere beneficiezi de 10% discount aditional.

Ziua 1 – 20% discount
Ziua 2  – 18% discount
Ziua 3 – 17% discount
Ziua 4 – 16% discount
Ziua 5 – 15% discount
Ziua 6 – 14% discount
Ziua 7 – 13% discount
Ziua 8 – 12% discount
Ziua 9 – 11% discount
Ziua 10 – 10% discount

* reducerea adițională nu se aplică produselor și pachetelor FIT6

recrutare.PNG

Recrutare Activa

Invita noi parteneri sa se alature echipei FM WORLD si beneficiezi de bonus de recrutare pentru fiecare partener nou ce plaseaza comanda in luna inscrierii.

In functie de valoarea comenzii, bonusul este cuprins intre 5 EURO si 20 EURO, dupa cum urmeaza

 • 5 EURO - comanda de minim 150 puncte

 • 10 EURO - comanda de minim 300 puncte

 • 20 EURO - comanda de minim 600 puncte

Pentru fiecare a 5-a inscriere realizata in luna, bonusul se dubleaza - exemplu: partenerul nou plaseaza comanda de 150 puncte, in loc de 5 EURO bonus, se vor primi 10 EURO.

welcome home.PNG

Welcome Home

Bucura-te de bonus de 50% sau 100% din comisionul de nivel castigat daca ai 5 sau 6 grupuri directe pe care le ajuti sa se dezvolte.

 • beneficiezi de bonus daca partenerii directi, la nivelul tau de 9%, au minim 300 puncte fiecare;

 • beneficiezi de bonus daca partenerii directi, la nivelul tau de 12%, au minim 600 puncte fiecare;

 • beneficiezi de bonus daca partenerii directi, la nivelul tau de 15%, au minim 1000 puncte fiecare;

 • beneficiezi de bonus daca partenerii directi, la nivelul tau de 18%, au minim 2500 puncte fiecare.

Daca ai 6 parteneri directi care genereaza 5000 puncte/fiecare, beneficiezi de un bonus lunar de 500 EURO.

carmotion.PNG

Carmotion

FM WORLD iti ofera banii pentru a inchiria/achita leasingul/ratele sau intretinerea unei masini incepand cu nivelul de 18%!

In functie de nivelul ating, bonusul acordat este:

 • 18%, 25.000 puncte, 60/40 - 150 EURO

 • 21%, 30.000 puncte, 60/40 - 250 EURO

 • 21%, minim 625 EURO comision, 60/40 - 325 EURO

 • Orhidee Perla, 40.000 puncte - 325 EURO

 • Orhidee de Amaranth, 100.000 puncte, 60/40 - 450 EURO

 • Orhidee de Aur, 200.000 puncte, 60/40 - 550 EURO

 • Orhidee de Diamant, 300.000 puncte, 60/40 - 1000 EURO

Alexandru Albu.jpg

Radu Albu,

Golden Magnolia

Sunt economist de profesie si detin un job full-time, dar chiar si asa gasesc timp pentru business-ul meu FM WORLD. Visul meu este sa achit integral un apartament in Cluj-Napoca fara sa fie necesar un credit ipotecar pe 30 de ani.

Elena Slatineanu.jpg

Elena Slatineanu,

Silver Magnolia

Iubesc parfumurile si produsele de curatenie de la FM WORLD si astfel reusesc cu usurinta sa le recomand si celor din jurul meu. Se pare ca entuziasmul meu este molipsitor si la doar 6 luni de la inscriere am peste 150 de parteneri alaturi.

Artemiza Zanfir.jpg

Artemiza Zanfir,
Diamond Orchid

Sunt alaturi de FM WORLD inca de la inceputul activitatii in Romania, de mai bine de 10 ani.  In toti acesti ani mi-am facut o multime de prieteni, calatoresc in locuri exotice si ma bucur de independenta financiara.

Adnana Popescu.jpg

Adnana Popescu,

Silver Magnolia

Iubesc provocarile iar FM WORLD a reprezentand provocarea pe care o cautam. M-am alaturat companiei pentru a castiga un venit in plus pe langa cel pe care il castigam din colaborarea cu alta companiei si m-am indragostit iremediabil de produse si afacere.

Dana Mates.jpg

Dana Mates,

Silver Magnolia

Orice afacere este o lupta, intodeauna vor exista obstacole, dar orice reusita se obtine prin munca. M-am alaturat echipei in iulie-2020, iar in august-2020 am reusit sa castig primii 550 euro. Sunt profesoara, dar FM ma ajuta sa imi suplimentez venitul pentru a-i oferi fetitei mele o viata de poveste. Sa ma alatur echipei a fost una dintre cele mai bune alegeri!

Stefan Cristina.jpg

Cristina Stefan,

Silver Magnolia

Sunt medic dentist de profesie iar FM a aparut in viata mea in urma unei recomandari - un parfum. M-am inregistrat sa il comand si am descoperit o intreaga gama de produse exceptionale. Fiind incantata de calitatea produselor, dar si de oportunitatea de business, mi-a fost usor sa le recomand celorlalti si sa ii invit alaturi de mine pentru a se bucura de avantaje.

Maior Rodica.jpg

Rodica Maior,

Distribuitor

M-am alaturat companiei FM WORLD in urma cu 10 ani, produsele mele de suflet sunt parfumurile si produsele pentru curatenia casei - avand o calitate exceptionala este usor sa le recomand celorlalti. De-a lungul timpului am colaborat cu o multime de companii MLM, dar in niciuna nu am regasit oamenii, produsele si oportunitatea ce o ofera FM WORLD.

Man

Ion Lazar,

Distribuitor

Am primit cadou parfumul 335 iar de acolo m-am inregistrat partener pentru a comanda un stoc de 7 parfumuri. Ulterior, se pare ca parfumul le-a placut si celor din jurul meu si astfel am inceput sa strang comenzi din partea cunoscutilor si sa castig 30% din vanzare & bonus de volum. Cine-ar fi crezut ca un parfum poate sa imi aduca un venit in plus?!

bottom of page