top of page
Home: Welcome
Nutritionist

Programul FIT6 este o metodă inovatoare de scădere în greutate.

Programul FIT6 este o metodă inovatoare de scădere în greutate conceput de specialiști din Portugalia. Se remarcă atât prin eficința de care dă dovadă (media de pierdere în greutate este de 1,25kg pe săptămână), dar și prin înlăturarea efectului yo-yo. Planul de alimentație pentru menținere este o garanție a stabilizării obiectivului atins. Întregul program este conceput precum un joc: tot ce trebuie să faci este sa urmezi regulile acestuia.

Dra. Lídia Marrão

Descoperiți un program inovator de slăbire care garantează scăderea naturală în greutate fără efectul yo-yo.

"Viața mea, ca dietetician, se învârte în jurul ajutării oamenilor să slăbească. Până acum am lucrat cu metodele în care credeam dar în care existau lucruri ce puteau fi îmbunătățite din punctul meu de vedere. Lucruri care ar putea aduce beneficii pacienților mei, mai ales când vine vorba de sănătate. Am avut o idee, dar a fost necesar să rafinez dieta și să găsesc suplimentele nutritive potrivite care să răspundă așteptărilor mele. Într-o zi am dat peste Nutricode și astfel a fost creat Programul FIT6. 

 

FIT6 constă în 6 etape consecutive diferite, fiecare etapa având propriul său rol și propriile reguli."

Nutritionist

Pachet

PROMO FIT6

Cumpară pachetul FIT6 COMPLET pentru 2-3 luni și beneficiezi de 45% discount!

Alege să faci schimbarea în viața ta și în funcție de rezultatele pe care dorești să le ai, alege pachetul FIT6 potrivit pentru tine! Comandând pachetul COMPLET pentru 2-3 luni beneficiezi de 45% discount față de prețul afișat în cataloagele noastre de prezentare.

În cazul pachetelor individuale, beneficiezi de 30% discount față de prețul afișat în cataloagele noastre de prezentare. Descoperă pachetele individuale FIT6 AICI.

Young Dietitian

Vei reuși!

Atunci când vei alege să achiziționezi pachetul FIT6 de pe website-ul nostru vei avea acces la informații și suport permanent pe tot parcursul programului.

Fiecare Etapa FIT6 comandată este însoțită de Planul alimentar pentru urmatoarele 30 de zile.

Suport personalizat

Alege pachetele FIT6 de pe website-ul nostru și vei avea suportul unui Consultant dedicat.

Rețetele pregătite de nutriționiști te vor ajuta să gătești delicios și sănătos.

Suplimentele alimentare Nutricode împreună cu dieta FIT6 sunt aliatul spre silueta dorită.

Acces la informații

Comandând pachetul FIT6 vei avea acces la informații utile ție direct din contul de Client de pe website.

Obține rezultatele dorite, recomandă celorlalți și câștigă un venit suplimentar.

TESTIMONIALE PARTICIPANȚI

kaisa.PNG

„Numele meu este Katarzyna, sunt mama a doi copii minunați. Am luat decizia de a mă alătura FIT6 în august 2019, văzând efectele pe prietenului meu în timpul programului.
După sarcini, au existat kilograme inutile. Munca și treburile casnice nu permiteau întotdeauna să facă mișcare în mod regulat. Am visat să mă întorc la silueta mea anterioară. A funcționat fără prea mult efort!"

-15 kilograme in 12 saptamani