top of page

Bun Venit in echipa FM WORLD!

Te invitam sa parcurgi toate informatiile de mai jos pentru a te familiariza cu produsele si afacerea ta FM WORLD. Nu ar trebui sa petreci mai mult de 60 minute pentru a intelege noua ta afacere :)

Urmareste videoclipul de 12 minute:

Informatii despre FM WORLD:

 • companie fondata in 2004
 • peste 2 milioane de Parteneri in lume
 • companie prezenta peste tot in lume
 • produse netestate pe animale si certificate GMP
 • portofoliu diversificat ce cuprinde peste 3000 produse
 • plan de marketing ce cuprinde castiguri din rulajul global al companiei, unic pe piata
 • 30% discount la tot ceea ce comanzi fata de pretul afisat in catalog, oriunde in lume
 • de la 3% pana la 21% comision din crearea retelei proprii de distributie
 • bonus de 8.5% din rulajul de vanzari global
 • bonusuri in bani pentru recrutari, excursii internationale, bani pentru masina de brand
Cele mai cunoscute produse: parfumurile

Portofoliul FM WORLD cuprinde peste 300 de arome de parfum pentru ea si el. Parfumurile noastre au o concentratie de ulei parfumat cuprinsa intre 16% si 30%, ceea ce le ofera o persistenta indelungata fata de restul parfumurilor existente pe piata.

FM WORLD achizitioneaza aromele parfumurilor de la cel mai mare producator de ulei parfumat, DROM - companie ce colaboreaza cu toate casele de moda din lume, astfel FM WORLD detine arome similare cu a altor producatori de renume dar la un pret mult mai mic fata de acestia.

drom clients.jpg
Cunoaste diferenta intre gamele noastre de parfum

Avem 5 categorii de parfumuri importante la care se adauga gama de lux (Utique). Cunoaste gamele de parfumuri FM WORLD dand click pe imaginea din stanga/click pe sageata.

Clientii tai pot alege intre arome intense, arome cu feromoni care sa le ofere o aura placuta fata de cei din jur, arome fresh sau dulci, ambalaje clasice sau premium. Cu o varietate de arome si ambalaje diferite, cu lista de arome alternative si mostrele parfumurilor FM WORLD cu siguranta vei incanta prietenii si cunostintele - persoane ce vor comanda parfumurile la pretul de vanzare si astfel tu vei castiga imediat un venit supliemntar.

Poti comanda mostrele parfumurilor cu 1.9 lei/bucata sau poti comanda mapa ce contine 150 mostre cu 205 lei. Mostrele parfumurilor UTIQUE sunt 8 lei/bucata, avand atomizor.

Portofoliul de produse FM WORLD

Portofoliul produselor FM WORLD cuprinde mai mult decat produse de parfumerie, acesta cuprinde cosmetice si dermatocosmetice de lux cu ingrediente si formule unice care ofera un aspect revigorat pielii, produse de machiaj pigmentate puternic pentru rezultate profesionale, produse de ingrijire corporala cu beneficii multiple, produse profesionale pentru curatenia intregii case, suplimente alimentare certificate GMP pentru cele mai bune standarde de calitate dar si cafea si ciocolata gourme.

Te invitam sa rasfoiesti catalogul nostru FM WORLD. Acorda-ti timpul necesar pentru a studia catalogul, produsele si beneficiile pe care acestea le aduc tie, familiei si clientilor tai.

Nu uita - ai 30% discount la pretul produselor din catalog!

Your business.jpg
Oferta.png
Pasii pe care sa ii urmezi in calitate de nou Partener:
 1. Studiaza Catalogul FM WORLD pe care il poti vedea aici: Catalog si alege 3-4 produse pe care doresti sa le incerci.

 2. Studiaza Planul de marketing si prezentarea companiei cu programele de motivare pe care le oferim.

 3. Plaseaza prima comanda cu cele 3-4 produse alese de tine alaturi de cel putin 10 mostre de parfum.

 4. Intra in Grupul de whatsapp si facebook pentru a ramane conectat la noutatile si ofertele pe care compania le ofera.

 5. Testeaza produsele si mostrele parfumurilor comandate, listeaza lista aromelor alternative si realizeaza o lista cu 20 de persoane carora doresti sa le prezinti produsele comandate pentru tine si mostrele parfumurilor.

 6. Intalneste-te cu persoanele din lista realizata de tine, prezinta-le e-catalogul, produsele comandate de tine si mostrele si strange comanda de la acestia.

Date de contact

In calitate de Partener FM WORLD vei beneficia de suport legat de plasarea comenzii, intelegerea portofoliului de produse si clarificarea nelamuririlor din partea unui sponsor.

Sponsorul tau este ALBU RADU ALEXANDRU, il poti contacta telefonic sau pe whatsapp la 0727 367 072

Materiale si linkuri utile
Partener.jpg
bottom of page