top of page

Dă mai departe binele

Cunoașteți filmul Pay it forward? Dacă l-ați vizionat, cu siguranță v-a atras atenția mesajul acestui film: este posibil ca o idee simplă să schimbe lumea?

Un copil de 11 ani, la provocarea profesorului de sociologie, vine cu următoarea idee:

“Dacă eu voi face o faptă bună pentru trei persoane, iar acestea nu trebuie să mă răsplătească pe mine ci vor face bine, de asemenea, altor trei persoane…..”

Acesta mi se pare cel mai simplu mod de a defini Network Marketing.


Network Marketing?  Un subiect atât de controversat. Se spun multe lucruri nedrepte despre acest sistem de livrare de bunuri sau servicii.


Dați-mi voie să vă spun câteva lucruri adevărate și bune!

Dacă aveți ocazia să întâlniți o gamă de produse care vă interesează nu vă grăbiți să respingeți ideea de a le obține doar pentru că respectiva companie face parte din sistemul de operare numit Network Marketing.


Ce este caracteristic unei companii de Network Marketing?

  • Au produse de înaltă calitate, exclusiviste, unele chiar unicat, ceea ce înseamna că nici prețurile nu pot fi mici.

  • Oferă posibilitatea de parteneriat, chiar și în calitate de consumator de produse, condiție în care persoana afiliată la sistem poate beneficia de reduceri de preț sau oferte. Cereți calitatea de consumator înregistrat și nu vă mulțumiți să cumparați de la un “distribuitor”.

  • Veți face parte dintr-o comunitate în care veți întâlni multe persoane cu preocupări și interese similare (în cazul nostru, un stil de viață echilibrat și sănătos, dezvoltare personală, libertate financiară).

  • Veți avea susținere din partea companiei și a liniei sponsoriale, acces la training-uri și sesiuni de pregătire oferite de companie care vor contribui la dezvoltarea voastră personală.

  • De asemenea veți fi pregătit pentru a va dezvolta o activitate part-time și perspective pe termen lung pentru o activitate full-time.

  • Timp și libertate pentru a trăi o viață așa cum îți dorești.

Lipsește ceva din aceasta enumerare?

Da! Dorința de schimbare, doar dacă aceasta dorință există poți spune că ai facut primul pas pentru un nou început!


Te invit sa vizualizezi prezentarea produselor si afacerii FM WORLD. Dureaza mai putin de 15 minute si iti poate schimba perceptia sau te poate aduce in fata unei oportunitatii cu un nou inceput.



32 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page