top of page

O stare excelentă în timp ce se pierd kilogramele nedorite

FIT6 este o abordare revoluționară a nutriției. Se bazează pe un meniu diversificat, adaptat fiecărei etape. Însă, nu uitați că programul FIT6 poate fi diversificat și cu suplimentele Nutricode opționale, care vor face și toată această aventură cu programul saă fie mult mai ușoară, dar și plăcută. În plus, vor aduce și mai multe beneficii asupra sănătății. Toamna, iarna și primăvara, vă recomandăm în special Ceaiul Good Mood - un supliment alimentar sub formă de plicuri cu plante pentru prepararea ceaiului de zi și de noapte.



BUNĂSTARE PE PARCURSUL ZILEI cofeină, ginseng, ginkgo biloba, bacopa, mentă, ghimbir, ceai verde sau lemn dulce


Sprijină activitatea sistemului nervos și promovează o mai bună concentrare, memorie, asimilarea informațiilor și coordonarea. Acestea sunt proprietăți foarte importante, mai ales în primele etape ale programului, unde trebuie să avem grijă de abilitățile cognitive atunci când ne schimbăm obiceiurile alimentare. În plus, prezența mentei îmbunătățește metabolismul, iar o tranziție bruscă la o dietă cu alimente puțin procesate poate provoca inițial mici probleme digestive. Restul ingredientelor sunt ingrediente pentru confort gastrointestinal și o bună dispoziție, indiferent de vreme.


RELAXARE PE PARCURSUL NOAPȚII lavanda, verbena, urzica, fenicul, paducel, hibiscus sau musetel


Compoziția de verbenă și lavandă ajută la relaxarea și la calmarea activității sistemului nervos, întărind efectele suplimentului alimentar Inner Balance din prima etapă. Restul ingredientelor susțin perfect sistemul imunitar, mai ales noaptea, când procesele de regenerare sunt mai stimulate. În plus, urzica și feniculul ajută la eliminarea excesului de apă din organism și susțin echilibrul hidric și electrolitic, precum și digestia sau metabolismul.


Ceaiul Good Mood este un supliment ideal al dietei și al suplimentelor programului FIT6, care va ajuta la reglarea ceasului biologic și la îmbunătățirea stării psihofizice a organismului, având un impact favorabil asupra pierderii kilogramelor inutile.



88 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page